BLINDIRANA VRATA

PRIČA ALIAS

Proizvodi Alias se temelje na višegodišnjem iskustvu tima stručnjaka sastavljenih od arhitekata, inženjera i dizajnera koji svakodnevno ulažu napore na razvoj sve naprednijih proizvoda visokih tehničkih performansi kao i novih suvremenih estetskih rješenja: svaka kreacija spaja ljepotu, tehnologiju i performanse, što dovodi do izuzetnog proizvoda koji pruža prestiž i daje osobnost svakom okruženju. To se osigurava kontrolom kompletnog ciklus od istraživanja i razvoja, proizvodnje, pakiranja, distribucije kao i post prodajne podrške.

Dokaz tome je važno priznanje ADI dizajn Association industrial koja je izabrala i uvrstila u ADI INDEX 2016, sigurnosna i vatrootporna vrata Wing Wall E12-60, proizvod koji će se natjecati za prestižnu nagradu „Compasso d'Oro“ – „Zlatni šestar“ koja će biti dodijeljena 2018. godine.

Wing Wall E12-60 blindirana vrata, odlikuje njeno postavljanje na način da je krilo potpuno poravnato s zidom te su ujedno jedina vrata tih karakteristika vatrootporna 60 minuta prema najnovijim europskim standardima EN 1634-1. Jedinstvena blindirana vrata modernog dizajna, visoke kvalitete sa znatnim koeficijentom toplinske izolacije 1W/ m2K, zvučna izolacija od 40 dB kao i veliki izbor završnih obrada i jednostavnost montaže.

Logo-Alias1